Hovězí svíčková s cuketou a kari
Porce Doba přípravy
1porce 25minut
Doba vaření
125korun
Porce Doba přípravy
1porce 25minut
Doba vaření
125korun
Suroviny
Pokyny
  1. Maso si omyjeme. Nakrájíme dva cca 100 g plátky. Osolíme a opepříme. Do rozpálené pánve dáme olivový olej a maso vložíme do pánve.
  2. Jakmile bude maso orestované vyndáme ho na talíř. Rajčata, cuketu a papriku omyjeme a zbavíme nečistot. Nakrájíme na libovolné kousky. Dáme do misky. Osolíme, opepříme a přidáme kari (dle libosti). Zamícháme a orestujeme na výpeku v pánvi. Můžeme přidat olivový olej.
  3. Česnek oloupeme a nakrájíme na plátky. Až bude zelenina měkká přidáme česnek do pánve. Restujeme cca 1 minutu, aby se spojili chutě.
  4. Maso si nakrájíme na kostky nebo plátky a přidáme do orestováné zeleniny v pánvi.
  5. Promícháme a ihned servírujeme