Kuřecí kapsa plněná šunkou, ředkvičkami a restovanou paprikou
Porce Doba přípravy
1porce 35minut
Doba vaření
40korun
Porce Doba přípravy
1porce 35minut
Doba vaření
40korun
Suroviny
Pokyny
  1. Kuřecí prsa si omyjeme a podélně nařízneme tak, aby bylo možné vložit potřebné suroviny dovnitř.
  2. Papriku si nakrájíme na plátky a dáme restovat do pánve s olivovým olejem. Zprudka opečeme. Mezitím si omyjeme ředkvičku a nakrájíme na plátky.
  3. Do kapsy vložíme 1-2 plátky šunky nejvyšší jakosti, přidáme orestovanou papriku a ředkvičku. Prošpikujeme kapsu tak aby nám směs nevypadla ven (špejle, párátka). Osolíme a přidáme grilovací koření a kari.
  4. Celou kapsu zprudka orestujeme ze všech stran, aby se nám kapsa zatáhla. Vložíme ji na plech kde máme připravený alobal nebo pečící papír. A na 10 – 15 minut dáme péct do rozehřáté trouby na 180 stupňů.
  5. Po upečení kapsu vložíme na talíř. Vyndáme párátka a rozkrojíme na půl. Rovnou servírujeme.