Videorecepty ZDE! Stovky skvělých videoreceptů na jednom místě pro vás!!!

Pečená paleo krkovička s bylinkama

Pečená paleo krkovička s bylinkama je vhodná jako vydatný paleo oběd. Jídlo bude plné výrazných chutí nejen díky zelenině, ale i bylinek. Bylinky se přidávají do jídel už celá staletí i tisíciletí. Nejlepší jsou čerstvé po utržení. Věděli jste, že tymián má vysoký obsah vonných silic? Z tymiánu se nejčastěji připravuje odvar, ale díky své silné vůni je základem pro nejrůznější pokrmy. Ve zdravém životním stylu, fitness a v různých dietách by tymián neměl chybět z důvodu, že urychluje trávení tuků. Thymol v kombinaci s cymofenolem navíc zlepšuje činnost hladkého svalstva průdušek, což usnadňuje vykašlávání hlenu. Pomáhá při léčbě bolesti v krku a aftů.

Pečená paleo krkovička s bylinkama
Print Recipe
Porce Doba přípravy
1 porce 40 minut
Doba vaření
30 korun
Porce Doba přípravy
1 porce 40 minut
Doba vaření
30 korun
Pečená paleo krkovička s bylinkama
Print Recipe
Porce Doba přípravy
1 porce 40 minut
Doba vaření
30 korun
Porce Doba přípravy
1 porce 40 minut
Doba vaření
30 korun
Suroviny
Porce: porce
Pokyny
  1. Maso si omyjeme. Osolíme a přidáme provensálské bylinky (dle chuti). Připravíme si plech, na který dáme pečící papír a maso na něj vložíme. Lehce pokapeme olivovým olejem. Dáme péct do trouby na 180 stupňů na 30-40 minut.
  2. Mrkev si očistíme a nakrájíme na plátky nebo na kostičky (záleží na vás). Dáme do pánve a přidáme olivový olej. Přidáme sůl a pepř a restujeme do měkka.
  3. Mezitím si nakrájíme rajčátka na půl. Bylinky si posekáme. Přidáme do pánve rajčátka a hned na to bylinky. Zamícháme, aby se spojili chutě. 1-2 minuty restujeme.
  4. Upečené maso vyndáme z trouby. Směs a maso dáme na talíř a rovnou servírujeme.
Sdílet tento recept

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

kuře s batáty a dušenou kapustou
Kuře s batáty a dušenou kapustou

Zeleninový salát s vejcem

Tento skvělý recept můžete vzužít jako snídani, oběd, svačinu či večeři....

Krůtí špíz