Pečený lilek s hovězím masem
Rychlý oběd plný zeleniny a masa. Velmi osvěžující a rychle stravitelné. Mleté hovězí se rychleji tráví a proto se hodí do fitness jako oběd či večeře.
Suroviny
- 300 g hovězí mleté
- 1 kus lilek
- 1/2 kusu červená paprika
- 1 stroužek česnek
- 1 hrst salát polníček, rukola...
- 5 kusů rajčátka
- 1/4 kusu salátová okurka
- sůl
- pepř
Porce: porce
Pokyny
- Lilek rozkrojíme napůl. Vydlabeme vnitřní část a nakrájíme na menší kousky (použijeme jen část lilku). Maso dáme do misky. Omyjeme papriku a pokrájíme na kostky. Papriku a lilek dáme do misky společně s masem. Osolíme a opepříme a přidáme pokrájený česnek na drobno. Zamícháme.
- Vydlabaný lilek naplníme směsí masa a zeleniny a dáme do vyhřáté trouby na 150 stupňů na 15 - 20 minut.
- Mezitím si omyjeme salát, okurku a rajče. Pokrájíme a dáme do misky. Osolíme opepříme a zamícháme.
- Jakmile bude lilek hotový. Rovnou servírujeme společně se salátem.
Sdílet tento recept
Počet zobrazení: 20 730
Related Posts
-
Krůtí špíz
Žádné komentáře | Pro 18, 2016 -
Pomalu pečená křehounká kachna na kmíně – klasika všech klasik
1 komentář | Dub 11, 2016 -
Uzená plec se zeleninou a opečenými cherry rajčátky
Žádné komentáře | Kvě 6, 2014 -
Tradiční hovězí guláš
Žádné komentáře | Lis 30, 2016
About The Author

Jan Dragomir
Osobní trenér, instruktor a lektor kurzů. Paleo dieta je jedna z mnoha diet, ale tahle dieta jde ruku v ruce s cvičením a to mi vyhovuje. Kontakt | POWER WORKOUT
One Comment
Tenhle recept miluji, ale vydlabání se mi nikdy moc nedařilo. Raději to všechno smíchám v tomhle 🙂 paleo receptu