Tradiční hovězí guláš
Silná chuť. Bílkoviny, železo, vitamíny Bl, B2. Bez příloh. Bez lepku. Bez kompromisu. Tradiční guláš z hovězí kližky. Klasika všech klasik.
Porce Doba přípravy
6 180 – 240 minut
Doba vaření
200
Porce Doba přípravy
6 180 – 240 minut
Doba vaření
200
Suroviny
Pokyny
  1. Na rozpuštěném sádle osmahneme na drobno nakrájenou cibuli a přidáme polovinu drceného kmínu
  2. Cibuli restujeme do hněda a přidáme na kostky nakrájené maso
  3. Maso zprudka orestujeme, přidáme sladkou mletou papriku a přikryjeme pokličkou
  4. Promícháme a přidáme sůl, pepř, kmín, rajský protlak a zalejeme částí vývaru
  5. Dusíme po 2 hodiny a v průběhu promícháváme a přiléváme vývar
  6. Nakonec přisypeme majoránku, lehce provaříme a do hotového guláše zamícháme prolisovaný česnek
Poznámky k receptu

Chilli, pálivá paprika? Klidně. Jaký si to uděláš, takový guláš.