Videorecepty ZDE! Stovky skvělých videoreceptů na jednom místě pro vás!!!

PALEO GUTS! Nabušené jídlo pro sportovce!

Dnešní recept jde pod povrch! Jde do hloubky. Je plný minerálů. Je paleo. Je hotový za 30 minut a je extrémně výživný! A co Vy? Máte kuráž?

PALEO GUTS | Dušená drůbeží SRDCE a ŽALUDKY v pikantním Kopřivovém vývaru se Zázvorem
Print Recipe
Dušená drůbeží srdce a žaludky v pikantním kopřivovém vývaru se zázvorem chutnají skvěle. A navíc Vám dodají spoustu síly. Málokde byste hledali více živin a chuti. Lahodnou večeři z vnitřností si zkrátka oblíbíte. Vnitřnosti obsahují kvalitní bílkoviny, vitamíny PP, taurin a mají vysoký obsah minerálních látek (železo, fosfor, vápník). Vše ještě znásobeno bylinkami, kterými se to v receptu jenom hemží. Jdete do toho?
Porce Doba přípravy
5 porcí 30-40 minut
Doba vaření
80
Porce Doba přípravy
5 porcí 30-40 minut
Doba vaření
80
PALEO GUTS | Dušená drůbeží SRDCE a ŽALUDKY v pikantním Kopřivovém vývaru se Zázvorem
Print Recipe
Dušená drůbeží srdce a žaludky v pikantním kopřivovém vývaru se zázvorem chutnají skvěle. A navíc Vám dodají spoustu síly. Málokde byste hledali více živin a chuti. Lahodnou večeři z vnitřností si zkrátka oblíbíte. Vnitřnosti obsahují kvalitní bílkoviny, vitamíny PP, taurin a mají vysoký obsah minerálních látek (železo, fosfor, vápník). Vše ještě znásobeno bylinkami, kterými se to v receptu jenom hemží. Jdete do toho?
Porce Doba přípravy
5 porcí 30-40 minut
Doba vaření
80
Porce Doba přípravy
5 porcí 30-40 minut
Doba vaření
80
Pokyny
  1. Na kachním sádle opečeme na kostičky nakrájenou slaninu a přidáme najemno nakrájenou cibuli
  2. V hmoždíři rozmělníme kmín, rozmarýn, černý pepř a lístky šalvěje a spolu s paprikou vsypeme k dozlatova opečené cibluli
  3. Přidáme vnitřnosti a sůl, stlumíme plamen na polovinu a dusíme 20 minut
  4. V malém rendlíku připravíme 250 ml kopřivového vývaru (do vroucí vody vsypeme kopřivy a zprudka vaříme po dobu 10 minut, necháme pět minut vyluhovat)
  5. Do hrnce přidáme nadrobno nakrájený čerstvý zázvor, jalovec, bobkový list, jablečnou šťávu a přes sítko zalijeme kopřivovým vývarem
  6. Promícháme a necháme pod pokličkou pár minut dojít . Bylinky v receptu dodají pokrmu neopakovatelnou chuť a vůni.
  7. Příloha? Užijte si Paleo Guts jen tak.
    Paleo Guts (Dušená drůbeží srdce a žaludky v pikantním kopřivovém vývaru se zázvorem)
  8. The Guts. Paleo Guts!
Sdílet tento recept

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

kuře s batáty a dušenou kapustou
Kuře s batáty a dušenou kapustou

Zeleninový salát s vejcem

Tento skvělý recept můžete vzužít jako snídani, oběd, svačinu či večeři....

Krůtí špíz