Vepřové nudličky s cuketou a jarní cibulkou
|Rychlý recept jen ze tří surovin. Základem je vepřová kotleta. Druhé nejlepší maso z vepřového. Dále cuketa, která je plná vitaminu a minerálů a třetí surovina je jarní cibulka. Jarní cibulka dodá pokrmu tu správnou chuť a vůni.
Pokyny
- Vepřové maso si omyjeme a nakrájíme na nudličky. Osolíme a opepříme. Orestujeme na pánvi společně s olivovým olejem.
- Mezitím si cuketu oloupeme a nakrájíme na plátky. Jakmile bude maso hotové, dáme jej na talíř. Na výpeku orestujeme cuketu. Lehce osolíme a opět opepříme.
- Dále si ořízneme cibulku. Jen bílou část. Omyjeme a nakrájíme ji na kousky a přidáme do pánve k cuketě. Orestujeme.
- Zelenou část cibulky si omyjeme a pokrájíme na malé kousky. Maso přidáme zpět do pánve a celé promícháme. Dáme na talíř a zelenou částí cibulky posypeme celou směs.
Sdílet tento recept