Kuřecí játra na cibulce
|Kuřecí játra na cibulce nabídnou plnohodnotnou a zdravou stravu plnou proteinů a minerálů. Zařaďte tento jednoduchý recept do vašeho paleo jídelníčku častěji. Kuřecí játra jsou velmi chutná a recept je velmi oblíbený především díky snadné a časově nenáročné přípravě za nízkou cenu cca 50 Kč. Přejeme dobrou chuť.
Suroviny
- 500 gramů kuřecí játra přírodní
- 3 PL olivový olej extra virgin
- 1 střední cibule sladká
- 2 stroužky česnek utřený
- 1/2 hrníčku bílé víno merlot
- Dle chuti pepř čerstvě nadrcený
Porce: porce
Pokyny
- Opláchněte játra teplou vodou a odblaňte.
- Na velkou pánev nalijte olivový olej a přidejte nakrájenou cibuli.
- Jakmile cibule zesklovatí, přidáme česnek s játrou a kousky masa promícháme se směsí cibule a česneku a restujeme přibližně 5 minut, až se maso zatáhne.
- Do směsi masa, cibule a česneku nalijeme připravené víno.
- Dusíme 15 - 20 minut, dokud není maso hotové.
- Dochutíme čerstvě nadrceným pepřem dle chuti.
- Jako správné paleo jídlo podáváme bez přílohy.
Sdílet tento recept
One Comment
len tak s prdele ale merlot je červené 🙂